Gezocht: leden voor het Classicaal College voor de Behandeling van Beheerszaken Utrecht (CCBB)

Ben jij een (ervaren) professional op het gebied van (financieel) beheer van organisaties? Word je enthousiast van complexe financiële en/of bestuurlijke vraagstukken? Wil je jouw talenten graag inzetten binnen de Protestantse Kerk in de classis Utrecht? Dan kom je als geroepen!

Het werk van het CCBB is ontzettend boeiend en veelzijdig. Soms is het moeilijk en uitdagend. Centraal staat de zorg voor de vermogensrechtelijke aangelegenheden bij plaatselijke gemeenten en diaconieën in onze classis. Het CCBB is er naast hun kerkordelijke taak van toezicht ook om mee te kijken, mee te denken en soms mee te werken aan de blijvend goede zorg voor de ‘materiële zaken’ van ruim 100 diaconieën en gemeenten in onze  classis. Het is een mooie uitdaging in deze tijd om gemeenten te ondersteunen in het bevorderen van vitaliteit. Bent u geïnteresseerd in de vacature, lees [hier] de volledige vacaturetekst.

Foto door Andrea Davis via Pexels